Είμαστε όλοι δίπλα του.. εμείς τα ΠΑΙΔΙΑ του



Ο άνθρωπος που πήρε από το χέρι έναν κόσμο φοβισμένο την δεκαετία του '70 και με σταθερά και μεθοδικά βήματα τον έκανε φόβητρο για όλους τους εχθρούς της ΑΕΚ..

Ο άνθρωπος που όταν ξεκίνησε έκανε αγώνα για να ακούγεται ΑΕΚ ακόμα και στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατάφερε μερικά χρόνια μετά κίτρινες λαοθάλασσες να κάνουν κατάληψη σε όλα τα γήπεδα του κόσμου..

Ο άνθρωπος που έμαθε σε χιλιάδες κόσμο τον σωστό τρόπο αγάπης για την ΑΕΚ δημιουργώντας σκεπτόμενους Αντιχούλιγκανς και όχι ανεγκέφαλους χούλιγκανς..

Ο άνθρωπος που στα πλαίσια της ενωσίτικης συντροφικότητας, ένωσε χιλιάδες άσχετους ανθρώπους μεταξύ τους, ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και αντιλήψεις και μέσα από αυτή τη διαδικασία δημιουργήθηκαν γνωριμίες, αδερφικές φιλίες ως και οικογένειες..

Ο άνθρωπος που γέμισε με κιτρινόμαυρες φωλιές όλη την Ελλάδα έχοντας ως μότο "κάθε γειτονιά και μια σημαία της ΑΕΚ" ...

Ο άνθρωπος που από το 1982 μετέτρεψε τους Παναθηναϊκούς σε φιλοξενούμενους στο ίδιο τους το σπίτι..

Ο άνθρωπος που αναγκάστηκε να βγει μπροστά (ελλείψει άλλων επιφανών παραγόντων) και να αναστήσει την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, με συνοδοιπόρους μια ταξιαρχία ξυπόλητων (όπως του άρεσε αυτοσαρκαζόμενος να αποκαλεί την διοίκηση της οποίας ηγήθηκε) και που μαζί τους κατάφερε τελικά να κερδίσει τρόπαια και επιτυχίες..
.
Ο άνθρωπος που έκανε πραγματικότητα το "Μια Ζωή ΑΕΚ" καθώς από μικρό παιδί η ζωή του ήταν ΜΟΝΟ ΑΕΚ, αυτόν τον τρόπο ζωής έμαθε και δεν μπήκε ποτέ σε διαδικασία να τον αλλάξει.. Ξυπνούσε και κοιμόταν με την σκέψη της, όλες του οι δραστηριότητες καθημερινά ήταν με "Αδέρφια του Ενωσίτες".. Όλοι είχαν θέση στον ...τεράστιο μικρόκοσμό του, από εφοπλιστές μέχρι πιθήκια, με μοναδικό κριτήριο απλά να αγαπούν την ΑΕΚ !! Όποιος δεν τον γνώρισε, όποιος δεν έζησε έστω για λίγο την καθημερινή του κιτρινόμαυρη παράνοια, δεν μπορεί να αντιληφθεί για τι πράγμα μιλάμε!


Ο άνθρωπος που συγχωρούσε τα πάντα και δεν του συγχωρούσαν ποτέ τίποτα, ξεχνώντας πως και αυτός είναι άνθρωπος που κάνει λάθη.. Είχε όμως τόσο μεγάλη καρδιά που και τα λάθη των άλλων, τα έκανε δικά του και τα έπαιρνε πάνω του.. Και έβγαινε εκείνος μπροστά για όλους χωρίς να νοιάζεται αν θα τσαλακωθεί, γιατί απλά "ήταν όλοι τους παιδιά του" 

Ο άνθρωπος που πολεμήθηκε και συκοφαντήθηκε όσο λίγοι, όχι από εχθρούς οι οποίοι πάντα τον σέβονταν, αλλά μέσα από την κιτρινόμαυρη οικογένεια και από ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι ήταν ένας και μοναδικός και δεύτερος μετά από αυτόν ΠΟΤΕ δεν θα υπάρξει!

Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν που στη ζωή του έμαθε να δίνει ΜΟΝΟ άνισες μάχες, που έδειχναν χαμένες πριν καν ξεκινήσουν και τις κέρδισε ΟΛΕΣ, δεν είναι ποτέ δυνατόν να νικηθεί!

Όσοι ξέρουν τον Αρχηγό, μέσα τους είναι ήρεμοι και είναι σίγουροι πως και από αυτή τη μάχη θα βγει ΝΙΚΗΤΗΣ γιατί και σε αυτό το κιτρινόμαυρο μονοπάτι δεν θα βαδίσει μόνος του! 

Θα είμαστε όλοι δίπλα του, εμείς τα ΠΑΙΔΙΑ του...

πηγή: Final Whistle - AEK Shirts & Memorabilia 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Tsopana Rave | ιστορία χωρίς τέλος..

Giannis Georgakis | love & happiness

Σας έχει βάλει σε δουλειά....

Είμαστε στον αέρα..

Simos & Co ☆ πάμε Κύτταρο!

Η Εστίαση και η Αναψυχή ΔΕΝ κάνουν "cocooning"

Πάμε Mariner (N. Hράκλειο).. Τους Blue Öyster Cult τους ξέρεις ?

«Αντι-μαθήματα» σε προαύλια ελληνικών πανεπιστημίων | Παναγιώτης Κελάνδριας

Νίκος Σπυρόπουλος