✓ ευλόγηcoν


Εἰρήνη ὑμῖν αδέρφια Ενωσίτες


Μείνετε ενωμένοι..

15αύγουστο στον επαναληπτικό, θα γίνει της καλής Παναγιάς το κάγκελο 
  

Ρε σεις..   
Επιλέξαμε να είμαστε κοντά Της, μια ζωή ολάκερη, με όποιο τίμημα, για να Την αγαπάμε και να Την προστατεύουμε. Για να μεταλαμπαδεύουμε την ιστορία & τις αξίες της στις επόμενες γενιές. 

Στο - μεγάλης διάρκειας - φεγγάρι που διανύουμε με την ομάδα "λαβωμένη" (εκ των έσω θα πω εγώ), που όταν αγωνίζεται έχει νοτιά, ή είναι "ματιασμένη" ή της στραβής πρίζας της φταίνε τα ντουί, ή δεν ξέρω τι άλλο, ΔΕΝ ορμάμε να τη κατασπαράξουμε. 

Τσαμπουκάδες και κορνέδες ή gun-νια αναμεταξύτωνε, ΔΕΝ συνάδουν με το "διαφορετικό"... Έχουμε πάει και 'μεις στους Θρακομακεδόνες να ζητήσουμε "εξηγήσεις".. ΟΧΙ γιατί πλερώνουμε εισιτήριο και έχουμε άποψη και βλέπουμε και τσαμπιονζ λιγκ ας ούμε και παίζαμε και μπάλα στην ομάδα του χωριού μας.. 

ΔΕΝ θέλω ου. Tι ου ρε ντουγάνια αναλυτές... Επιστήμονες των εργομετρικών.. youtubers προπονητές και μετά Χριστόν προφήτες. Δενσταλεγάκηδες υποκριτές.. που λυσσομανάτε με θυμό και οργή στα 3 πιο όμορφα γράμματα της ζωής μας, όταν στο σπίτι, στη δουλειά και απέναντι στο κράτος, βαράτε προσοχές και καταπίνετε αμάσητα ότι σας σερβίρει το σύστημα. Μίζερα, κοντοτσούτσουνα, ενοχικά ανθρωπάκια, που βγάζετε χολή σ' αυτό που αγαπάτε υποτίθεται. 

Προτροπή για τους λίγους μου: 
Απομονώστε τους "πελάτες" επισκέπτες, τους προπονητές της εξέδρας και τους ultras του διαδικτύου. Κρατήστε το συναίσθημα. Στα επόμενα 100, ελάχιστοι θα θυμούνται το αυτογκόλ (γκολάρα) του Vida με το ψαράδικο της Ανδόρας, ή το χτεσινό απ' τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

ps1// από κριτική, δεχόμαστε μόνο τη ρακή 

ps2// μια ζωή ΑΕΚ  
 

#aekfc #aekfamily #ourland #ourstory

FC Noah - ΑΕΚ [3-1]
6/8/2024 
Abovyan City Stadium, Αρμενία

7 Αυγούστου 2024